Пікап Isuzu D-Max може отримати українську «прописку»

Популярний 5-місний пікап Isuzu D-Max, який вийшов на український авторинок навесні 2017 року, можуть почати збирати в Україні. Про це повідомляють Автомобільні новини.

Сьогодні автомобілі і запчастини Isuzu в нашій країні пропонує ТОВ «Комтранскомплект». Якщо Isuzu налагодить збірку пікапів на підприємстві в Україні, як планує, наші автолюбителі зможуть купувати їх за ціною нижчою за нинішню, яка становить від 1,2 млн гривень за новий автомобіль.

2017 Isuzu D-Max отримав дизельний 163-сильний турбомотор об’ємом 2,5 літра з максимальним обертовим моментом 400 Нм при 1400-2000 об/хв. Це рамний пікап вантажопідйомністю 1,055 тонни з повним приводом і жорстко переднім мостом. Автомобіль поставляється як з механічною, так і з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Коробка передач працює в режимах 2H, 4H і 4L.

Топовий пакет оснащення включає антиблокувальну систему гальмування з розподілом гальмівних зусиль, а також системи курсової стійкості, контролю тяги, клімат-контролю. Салон оббитий натуральною шкірою, є багатофункціональний кермо, передній дисплей і радіо з MP3-CD-плеєром і акустичною системою об’ємного звучання. Водійське крісло обладнане електроприводом, передні сидіння – підігрівом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти