Майже 90% всіх електрокарів Tesla мають дефекти

Журналісти інформаційного агентства Reuters взяли інтерв’ю у дев’яти співробітників компанії Tesla, які розповіли про недоліки американських електрокарів. Співробітники, які зі зрозумілих причин побажали залишитися невідомими, заявили, що більше 90% автомобілів бренду мають заводські дефекти, передає Твоя МАШИНА.

Працівники заводу Tesla розповіли, що майже кожен електрокар доводиться ремонтувати ще до того, як він покинув стіни заводу. Служба контролю якості регулярно виявляє проблеми різного ступеня важливості, відправляючи моделі на доопрацювання. Співробітники відзначили, що така проблема бере початок з 2012 року. Як правило, дефекти трапляються у Tesla Model S і Tesla Model X.

Офіційні представники Tesla прокоментували таке повідомлення і цілком очікувано заявили, що така інформація не відповідає дійсності. У Tesla заявили, що дотримання технології на первинному виробництві є дуже строгим, а етап поствиробництва дозволяє виправити дрібні дефекти. Поряд з цим Tesla відмовилися надати більш детальну інформацію.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти