В Україні запустять сервіс каршерінгу автомобілів Ravon

Ключі від 30 нових автомобілів Ravon R2 були передані на днях дистриб’ютором бренду “ТСМ Інтер-Авто” компанії “Гетьманкар” для організації в Києві нової послуги – каршерінга. Замовити та оплатити сервіс можна буде за допомогою додатка в смартфоні, передають Автомобільні новини з посиланням на AUTO-Consulting.

Автомобіль Ravon R2 успішно пройшов відбіркові випробування. На вибір цієї моделі вплинула приваблива ціна, вартість обслуговування, експлуатаційні якості (наявність АКПП, компактні розміри) і гнучка система співпраці з корпоративними клієнтами, яку пропонує дилер Ravon в Україні.

У Києві для каршерінга виділять дві умовних зони. Одна велика – це сама столиця, малі приміські міста і селища. Інша зона поменше. В цьому умовному квадраті замовник зможе їздити на орендованому авто.

Для того, щоб скористатися каршерінгом, треба завантажити на смартфон спеціальний додаток і зареєструватися. На своєму смартфоні клієнт зможе знайти автомобіль поблизу, відімкнути його дистанційно (ключі, документи на транспортний засіб і страховки знаходяться всередині) і їхати, а потім залишити автівку там, де йому зручно, але в межах визначеної зони.

Пропонується кілька тарифів: щохвилинний (до 6 грн), погодинної (до 60 грн), добовий (990 грн). Будь який тариф включає вартість палива. Також можлива бронь. Власники Ravon R2 можуть здати свою машину в оренду компанії для каршерінга, і заробити на цьому.

Офіційний каршерінг від «Гетьманкар» почне працювати з початку наступного року.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти