Новий Citroen C3 Aircross вже доступний до замовлення в Україні

Компактний кросовер Citroen C3 Aircross вже доступний до замовлення в дилерських центрах бренду в Україні. Новинка поєднує в собі оригінальний дизайн, поліпшені позашляхові можливості, високий рівень персоналізації і практичність, передають Автомобільні новини.

Українським покупцям запропонують 3 комплектації – Life, Feel, Shine. Лінійка двигунів представлена ​​двома бензиновими 1,2 PureTech потужністю 82 і 110 к.с., які агрегатуються з механічною або 6-ступінчастою автоматичною трансмісіями, а також 92-сильним “дизелем” 1.6 HDi в парі з МКПП.

Фірмова система GripControl, високо положення кузова, короткі звіси, безліч захисних накладок дозволяють впевнено пересуватися в складних дорожніх умовах. Величезні двері забезпечують зручний доступ у салон, велика площа скління гарантує гарну освітленість; зсувні задні і переднє сидіння, що складається, дозволяють з легкістю трансформувати простір салону і перевозити об’ємні речі.

Автомобіль оснащений безліччю сучасних високотехнологічних систем для комфорту і безпеки, зокрема Active Safety Brake, Mirror Screen для виведення сумісних додатків смартфона на екран; системами розпізнавання дорожніх знаків, контролю рядності руху і “сліпих зон”, допомоги при спуску; безключьовим доступом, навігацією, датчиками дощу і світла; заднім парктроніком, проекційним head-up дисплеєм; адаптивними фарами головного світла, системою моніторингу тиску в шинах.

Клієнт зможе вибрати колір кузова і даху, плюс запропоновані 4 варіанти оббивки і пакети зовнішньої колірної персоналізації: рейлінги, окантування фар, декор заднього вікна, центральна вставка колісного диска. Ціни стартують від 441 тис. гривень.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти