Коли запрацює система відео- та фотофіксації перевищення швидкості

Система фото- та відеофіксації перевищення швидкісного обмеження 50 км/год у населених пунктах запрацює у першому кварталі нового року. Про це в ефірі «112» каналу повідомив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

«Відео- та фотофіксація правопорушень не запрацює з 1 січня. З 1 січня значно активізується робота над цим. Ми прогнозуємо, що вона почне роботу в першому кварталі наступного року, а за песимістичними прогнозами – або з середини першої, або в другій половині року», – говорить він.

За його словами, впровадити відразу фото- та відеофіксацію відразу неможливо через відсутність певного технічного обладнання. Зараз поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути психологічно готовими до впровадження нового обмеження швидкості руху.

Нагадаємо, у Львові стартував масштабний інформаційно-просвітницький проект із безпеки дорожнього руху. Впродовж року його ініціатори проведуть соціологічне дослідження, серію публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, навчання та флешмоби серед школярів, тренінги для водіїв та просвітницьку кампанію в медіа.

Організатори проекту «Безпечні дороги» – соціальна ініціатива Української греко-католицької церкви «Хтось не зробить» та медіа-хаб «Твоє місто» у співпраці з кафедрою соціології «Львівської політехніки», організацією Rotary Lviv International, Патрульною поліцією Львова за підтримки ексклюзивного партнера – компанії Aria Group.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти