Як купити Land Cruiser за ціною Таврії

Американець Тайлер Гувер купив на онлайн-аукціоні позашляховик Land Cruiser 100 усього за 2 100 доларів, і виявився дуже задоволений цією покупкою, передає Аutonews.ua.

Звичайно, досить ризиковано витрачати гроші, нехай і не дуже великі, на дуже старий автомобіль, як це зробив Тайлер Гувер. Однак, іноді ризик може виправдати себе. Як то кажуть, завжди є винятки з правил.

Чоловік прекрасно знав, яку машину він купує. Коли він вперше побачив в «живу» свій Land Cruiser 100, то зрозумів, що не прогадав. Цей позашляховик за своє довге життя проїхав понад 563 тис. кілометрів, що, погодьтеся, дуже немаленька цифра. Проте, він виявився в непоганому технічному стані.

Більшість функцій Land Cruiser 100 знаходяться в робочому стані. А ось з шкіряними сидіннями Гуверові доведеться щось зробити – виглядають вони так, ніби то на них довго сидів голодний ведмідь. Сидіння явно потребують заміни. Навіть якщо нові сидіння не будуть оббиті шкірою, це зовсім нічого не означає. За 2 100 доларів отримати такий позашляховик – хороша угода.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти