Стало відомо, де живуть власники найдорожчих автомобілів в Україні

Прес-служба Державної фіскальної служби оприлюднила дані про розміри зібраного транспортного податку з фізичних осіб, пише Інформатор.

Загалом, згідно з повідомленням служби, на січень – листопад 2017 року до місцевих бюджетів надійшло понад 121,4 млн. грн. транспортного податку з фізичних осіб.

При цьому, 25% найдорожчих автомобілів в Україні, що належать приватним особам та підпадають під оподаткування транспортним податком, зареєстровані у Києві.

Найбільше цього податку сплатили фізичні особи у Києві – майже 34,9 млн. грн., Харківській області – понад 21,6 млн. грн., Дніпропетровській області – майже 13,5 млн. грн.

Юридичні особи з початку року сплатили до місцевих бюджетів понад 104,8 млн грн. транспортного податку. Найбільші суми надійшли від платників, які перебувають на обліку в Києві – майже 18,2 млн. грн. Офісі великих платників податків – майже 17,5 млн. грн. та Дніпропетровській області – понад 7,7 млн. грн.

Найчастіше фізичні особи сплачували транспортний податок за автомобілі таких марок, як Mercedes-Benz, BMW, Lexus, Audi, Land Rover та Range Rover.

Власниками легкових автомобілів – об’єктів оподаткування у 2017 році був 7131 громадянин. У їх власності перебувало 7494 об’єктів оподаткування.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти