В Україну можуть почати масово завозити вживані авто з Франції

У Франції очікується збільшення цін на широкий перелік послуг та платежів, мінімальної зарплати та почнуть діяти нові вимоги та дуже привабливі бонуси для автомобілістів.

З позитивного «покращенння» французи мають отримати підвищення мінімальної зарплати – на 1,24 відсотка в 2018 році, порівняно з 0,93 відсотка у 2017 році, повідомляє кореспондент Укрінформу у Франції.

«Щомісячна мінімальна заробітна плата становитиме 1498 євро за 35-годинний робочий тиждень», – повідомили чиновники.

Ще більш привабливим є введений після настання нового року бонус для автомобілістів, який також порадує екологів. Власники старих автомобілів на бензинових двигунах отримають грошову винагороду від 1 до 2 тисяч гривень, у разі зміни «залізного коня» на більш екологічний варіант (гроші можна буде вкласти у придбання нового авто). Те саме стосуватиметься власників автомобілів з дизельними двигунами виробництва 2001-2006 років.

Що ж стосується майбутніх водіїв, то за нововведеннями, які вступили в дій в новому році, іспит на отримання прав включатиме перевірку знання основ надання першої медичної допомоги. Також у новому році буде збільшено ціни на пальне (на 7,6 євроцентів зросте вартість бензину та на 3,84 – дизпалива), оплату стоматологічних послуг, тариф за перебування в лікарні.

Також зростуть ціни на газ (від 0,7 до 2,4%) для домогосподарств, поштові послуги, оренда транспортних засобів, парковка, банківські послуги.

Окрім того, з 1 січня внесено зміни до загальноприйнятого в державі договору на оренду приміщень, зокрема буде полегшено умови виселення тих, хто має значні заборгованості по оренді.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти