Citroen привезе до Франкфурта декілька нових кросоверів

Крім цього, бренд планує приділити увагу сегменту компактних міських хетчбеків

Французький бренд Citroen планує організувати в рамках автосалону у Франкфурті справжнє «нашестя» нових позашляховиків і кросоверів. Відзначається, що компанія готується представити новий Citroen C3 Aircross, а також цілий ряд інших новинок популярного сегменту SUV.

Представники компанії Citroen під час спілкування з журналістами пообіцяли, що новий Citroen C3 Aircross безсумнівно буде виділятися серед інших кросоверів завдяки унікальному зовнішньому вигляду, а також завдяки інтер’єру, виконаному в новому корпоративному стилі.

Крім цього, новинка стане досить технологічним автомобілем, адже на допомогу водієві прийдуть відразу 12 різних асистентів і систем безпеки. Також, франци представлять туристичний фургон Spacetourer Rip Curl Concept, а також електричний компактний кросовер Citroen E-Mehari by Courreges, створений у співпраці з французькими кутюр’є.

В Citroen відзначили, що на сьогоднішній день всім автовиробникам важливо презентувати якомога більше позашляховиків та кросоверів, які не втрачають популярності на світовому ринку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти