Ford привезе до Франкфурту нову спецверсію пікапа Ranger Black Edition

Тираж нової серії Ford Ranger складе всього 2 500 примірників

Американська компанія Ford презентує на міжнародному автосалоні у Франкфурті спеціальну серію Ranger, що отримала назву Black Edition. Відповідною інформацією з представниками ЗМІ поділилися в прес-центрі Ford.

Ексклюзивна версія Black Edition була створена на основі комплектації Limited. При цьому новинка отримала кузов без хромованих елементів, пофарбований в колір Absolute Black. Також особливий пікап відрізняється чорними ґратами радіатора, дисками і іншими деталями екстер’єру.

Автомобіль  буде доступній тільки з подвійною кабіною. Уже в «базі» модель може похвалитися передніми паркувальними датчиками, камерою заднього виду, супутниковою навігацією, клімат-контролем на дві зони, мультимедійним центром Ford SYNC 3 з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм і іншими опціями.

Нагадаємо, повнопривідний Ford Ranger у виконанні Limited може оснащуватись 2,2-літровим 160-сильним агрегатом TDCi Duratorq з чотирма циліндрами або 5-циліндровим 200-сильним мотором об’ємом 3,2 літра. Пару двигунам складають 5-діапазонна «механіка» або АКПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти