Рідкісний Rolls-Royce в Україні кинули гнити біля гаражів (ФОТО)

Ще в 2016 році автомобільні ЗМІ писали про рідкісний Rolls-Royce Silver Spur II в Харкові, який виявили через 15 років після простою в гаражі. Вже тоді було зрозуміло, що машина потребує серйозного ремонту. Але через півтора року ситуація тільки погіршилася, про що свідчать свіжі фото Rolls-Royce, пише Автоцентр.

Як можна побачити, машину залишили біля тих же гаражів, де вона стояла і раніше. За минулий час зовнішній вигляд Роллса ще більше погіршився.

Історія цього Rolls-Royce Silver Spur II непроста. У 90-х розкішним седаном володів місцевий кримінальний авторитет, а після того, як він помер, машина теж зникла з поля зору – знайшли її тільки через півтора десятка років в гаражному кооперативі на околиці міста.

Раніше автомобіль був на закордонних номерах, зараз же у нього взагалі немає ніяких держзнаків. Також у неї відсутня фірмова статуетка «Дух екстазу». Пробіг лімузина – менше 50 тис. км.

Rolls-Royce Silver Spur II випускався з 1990 по 1993 роки, за цей час було вироблено 1658 екземплярів моделі. Під капотом – 6,75-літровий двигун. В оснащення входили клімат-контроль, телевізори і бар.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти