На базі бронемашини «Дозор-Б» розробили мобільний комплекс для розвідників

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, прототип новинки представили на виставці MSPO-2019 у Польщі.

Прототип мобільного комплексу наземної розвідки «Tayra» на базі бронемашини «Дозор-Б» представили українські компанії на міжнародній виставці MSPO-2019 у Польщі.

Комплекс дозволяє проводити автоматичне виявлення об’єктів в будь-який час доби і року, а також в умовах атмосферних опадів, туману та відсутності оптичної видимості з автоматичним відображенням цілей на дисплеї персонального комп’ютера на фоні карти місцевості.

«Tayra» може вирішувати широкий спектр завдань, як автономно так й у складі мережевої системи в інтересах військових, правоохоронців або прикордонної служби.

Новий комплекс оснащений засобами радіолокаційної розвідки українського виробництва та розміщений на базі бронетранспортеру 4х4 «Дозор-Б».

Для самооборони на машині встановлений бойовий модуль та система постановки димової завіси. Машина також оснащена системами кондиціонування та очищення повітря, автоматичного пожежогасіння та супутниковою навігаційною апаратурою CH-4215, яка встановлюється на БТР-3, БТР-4, «Барс-8» та іншу техніку.

Базове броньоване шасі забезпечує розміщення обладнання та екіпажу з чотирьох осіб. Швидкість руху до 120 км/год, запас ходу – 800 км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти