На базі КрАЗ-63221 створили спецавтомобіль для військових із Південно-Східної Азії

Як стало відомо , новинка являє собою універсальну майстерню.

Спецавтомобіль виготовлено у співпраці з ДП «Харківський завод спеціальних машин». Майстерня технічного обслуговування МТО-Т використовується для проведення найбільш трудомістких робіт із технічного обслуговування та поточного ремонту танків у польових умовах. Для забезпечення максимальної комплектації та можливості установки крана-маніпулятора вона базується на шасі підвищеної прохідності зі збільшеною колісною базою КрАЗ-63221.

Автомобілі-шасі КрАЗ-63221 призначені для монтажу установок спеціального призначення, в тому числі військового устаткування, бортових платформ. Можуть експлуатуватися всіма видами доріг і бездоріжжям.

Інозамовники високо цінують технологічне оснащення МТО-Т та їх розміщення на повнопривідних, простих, невибагливих в обслуговуванні, надійних та потужних КрАЗах.

Майстерня розрахована на експлуатацію при температурі повітря від -45° С до + 50° С, відносної вологості – до 98% при температурі + 25 ° С, запиленості повітря – до 1,5 г / м.куб., швидкості вітру – до 10 м/с, висоті над рівнем моря – до 4000 м.

Устаткування МТО-Т дозволяє виконувати, зокрема наступні види робіт: проведення технічного обслуговування танків; вантажопідйомні роботи при заміні агрегатів (вузлів) і інші вантажно-розвантажувальні роботи; газозварювальні і газорізочні роботи; слюсарно-механічні роботи за допомогою спеціальних ключів і пристосувань; підзарядку акумуляторних батарей; підфарбовування бронетанкової техніки; мийка та чистка агрегатів і вузлів; обслуговування і вивірка озброєння танка; очищення палива від механічних домішок і дозаправка паливом з сторонньої ємності; вимірювання ступеня зараженості, спеціальна обробка (дезактивація, дегазація, дезінфекція) об’єкта після впливу зброї масового ураження.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти