Названі дієві способи, як вирішити проблему налипання снігу на склоочисниках авто

Чимало водіїв, залишаючи машину на стоянку взимку, піднімають щітки склоочисників, щоб вони не примерзли через перепади температур. Але як бути, якщо сніг і лід налипають на «двірники» під час руху в снігопад?

Твоя МАШИНА розповість, що потрібно робити, щоб сніг і лід не налипали на щітки склоочисника під час руху.

Виходити з машини кожні 15 хвилин і очищати їх – не найкращий варіант. Найефективнішим рішенням проблеми є силіконова змазка. Перед прогнозованим снігопадом потрібно натерти нею усі гумові частини.

Бажано «озброїтися» ганчіркою, з її допомогою вийде краще втерти склад в пористу гуму і оперативно видалити надлишки, якщо вони раптом потраплять на скло або капот. Іноді варто навіть зняти щітки і взяти їх в тепле приміщення, щоб обробити не лише скребки, а й місця кріплення гуми до рами.

Також рекомендується застосовувати силіконову змазку не лише для щіток, а й для гумових ущільнювачів дверей. Таке рішення дозволить уникнути замерзання дверних прорізів навіть при довготривалій стоянці.

Що робити, якщо ви забули змастити або підняти «двірники», а за ніч вони намертво примерзли? У такому разі не можна віддирати їх силою – так можна порвати гуму і зламати кріплення. Вирішити проблему допоможе тепле повітря із салонної «пічки», спрямоване на лобове скло.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти