Названі 3 способи, як швидко і правильно відполірувати фари автомобіля

З часом автомобільні фари втрачають свій колишній вигляд, а значить виникає потреба в їх поліруванні. Зробити це не так вже й складно, у всякому разі якщо знаєш загальну технологію процесу, а також перелік матеріалів, які слід використовувати для полірування. Володіючи подібними вміннями, можна буде полірувати фари самостійно, не звертаючись за допомогою до фахівців.

Спосіб перший – паста

Зубна паста – найдоступніший, дійсно «народний» абразив, за допомогою якого можна, нехай і не дуже надовго, повернути потьмянілим фарам колишній вигляд. Крім самої пасти потрібна чиста м’яка ганчірка. Наносимо склад на фари і тремо, тремо і ще раз тремо! Далі миємо. Ефект протримається близько тижня, а значить краще використовувати більш потужні засоби.

Спосіб другий – наждачка

Наждачний папір також може допомогти вдихнути друге життя в освітлювальні прилади з полікарбонату. Перш ніж братися за роботу, потрібно буде підготувати наждачний папір трьох розмірів зерен. Повільно, але правильно просуваємося в цій нелегкій справі від самого великого зерна до найдрібнішого.

Спосіб третій – поліроль

Найправильніший і надійний спосіб має на увазі придбання спеціального засобу для полірування та придатного для виконання подібних робіт насадки для дриля. Полірування насадкою процес довгий і напружений, що вимагає підвищеної уваги і докладання зусиль. Однак, нагородою за все «страждання» будуть ідеально чисті і прозорі фари. Крім того, професійна поліроль тримається набагато довше, ніж підручні засоби.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти