Mercedes X-Class отримає круту версію 6X6 від Carlex Design (фото)

Тюнінг-ательє Carlex Design вирішило взятися за серйозну доробку пікапа Mercedes-Benz X-Class – автомобіль після втручання інженерів отримає третю вісь і два додаткових колеса!

Тюнінг-ательє Carlex Design добре знайоме з моделлю Mercedes-Benz X-Class, на базі якої воно вже випускало преміальні версії. Зараз же компанія взялася за куди більш сміливий варіант – подовжений пікап з третьою віссю і повним приводом! Проект отримав назву X-Class Exy 6×6 Concept, пише ельАВТО.

X-Class не просто отримав два додаткових колеса, але і перероблену передню частину з великими повітрозабірниками, вбудовану лебідку, новий капот і крила, а також додаткове світлодіодне світло і сходинки для доступу в кузов.

Задня частина також серйозно зміниться, отримавши не тільки новий задній бампер і борт кузова, але і нові патрубки вихлопної системи, а також розширені накладки для збільшених в розмірі коліс.

На жаль, в Carlex Design особливої інформації про технічно характеристиках моделі не повідомили. Зараз флагманський пікап Mercedes-Benz оснащується 258-сильним 3-літровим турбодизелем V6 з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Судячи за новим капоту, тюнінговий пікап може стати потужнішим.

Створення 6-колісного X-Class потребує серйозних інженерних робіт, тому що знадобляться як мінімум додатковий привід і ще один диференціал і, можливо, роздавальна коробка передач. Але все це поки домисли, оскільки Carlex Design офіційних даних про новинку не повідомляє.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти