Nissan привіз в Детройт концептуальний електрокар IMs з незвичайним салоном (фото)

У Детройті на міжнародному мотор-шоу компанія Nissan представила новий концепт-кар IMs. Машина демонструє бачення марки відносно специфічного класу автомобілів «elevated sports sedan», який являє собою якийсь симбіоз седанів і кросоверів, хоча Nissan підкреслює, що їх машина все-таки ближче до перших, пише ТМ.

З точки зору зовнішнього вигляду IMs виконана в загальній дизайнерській концепції з представленим в минулому році концепт-каром IMx: форма кузова навіяна купе класу Gran Turismo, широкі задні двері відкриваються проти ходу.

Довжина, ширина, висота «седан-кроссовера» складають 4845, 1900 і 1500 мм відповідно, колісна база – 2900 мм. Такі габарити, на думку Nissan, дозволяють не жертвувати вільним простором в салоні, не дивлячись на розміщення під підлогою акумуляторної батареї.

У футуристичному салоні концепт-кара можна помітити складне кермо незвичайної форми, яке, за задумом Nissan, не знадобиться водієві при активованій системі автономного водіння ProPILOT, а також електронну приладову панель, поєднану з декількома сенсорними екранами мультимедійної системи. Салон концепт-кара виконаний за формулою 2+1+2 з поворотними передніми сидіннями і заднім сидінням, яке можна трансформувати в три звичайних місця, або ж в одне розкішне крісло першого класу – PremierSeat.

У рух концепт-кар приводиться двома електромоторами, сумарна потужність яких становить 483 к. с. Батарея на 115 кВт*год дозволяє концепт-кару проїжджати на одній зарядці 610 кілометрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти