Subaru представить концепт-кар Viziv Adrenaline в Женеві

Subaru представила перший тизер нового концепт-кара Viziv Adrenaline, прем’єра якого відбудеться на автосалоні в Женеві в березні 2019 року.

На автосалон в Женеві, який відкриється на початку березня, Subaru привезе відразу кілька прем’єр. Раніше марка оголосила про дебют двох європейських версій своїх гібридних моделей, а зараз анонсувала концепт-кар Viziv Adrenaline.

Новинка увійде в лінійку прототипів Vision for Innovation, яку марка розвиває в останні роки. Судячи з тизеру, концепт-кар 2019 року буде являти собою компактний купе-кросовер з камерами заднього виду замість звичних дзеркал.

На ідейний зв’язок з попередніми машинами лінійки Viziv натякають C-подібні світлодіодні вставки в фарах, а назва Adrenaline і повітрозабірники на капоті можуть натякати на те, що автомобіль оснащений потужним двигуном внутрішнього згоряння.

Не виключено, що Viziv Adrenaline найближчим часом може стати серійною моделлю марки. Прототип Viziv Performance STI швидше за все перетвориться в нову WRX STI, Viziv Tourer може означати відродження універсала WRX, а Viziv-7 в результаті став новим Ascent.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти