Hyundai показав кращу модель для сучасного міста Genesis Mint

Преміальна марка Genesis представила в Нью-Йорку концепт під романтичним ім'ям Mint. Хетчбек став самим компактним і самим високотехнологічним продуктом Genesis на сьогоднішній день.

Створювала Genesis Mint об’єднана команда дизайнерів Hyundai зі студій в Південній Кореї, Німеччини та Сполучених Штатів. Дизайнери стверджують, що Mint – не тільки спроба переосмислити головні цінності марки в більш компактному обсязі, але і демонстрація поглядів Genesis на міський автомобіль майбутнього.

Мінімалістичний вигляд компакта посилюється скляним дахом, величезними колісними дисками, широкою задньою частиною і стрілоподібною світлодіодною оптикою. Широкі задні арки ховають в собі оригінальне рішення: вони являють собою дверцята, які можна відкинути вгору і назад, відкривши тим самим доступ на багажну платформу. Платформа розташована в задній частині салону концепту, який має всього два посадкових місця, і, по суті, щоб завантажити в нього поклажу, тепер не треба залишати тротуар.

Інтер’єр концепту також усвідомлено виконаний в мінімалістичному ключі: він практично позбавлений приладів і різноманітних консолей. Стверджується, що при проектуванні інтер’єру дизайнери використовували ті ж рішення, що задіюються в дизайні сучасних меблів. Можливо, звідси запозичене і колірне рішення, і матеріали обробки – шкіра і текстиль.

Вся інформація для водія зосереджена на компактному дисплеї, інтегрованому в рульове колесо. Оточують рульову колонку ще шість екранів, які представляють собою панелі для швидкого доступу до окремих функцій, при цьому призначення кнопок можна задавати.

Про силову установку концепту в Genesis не говорять, обмежуючись лише відомостями про запас ходу – він може досягати 320 км, а захована в підлогу батарея може живитись з 350-кіловатними зарядними пристроями. Серійних перспектив у концепту, по всій видимості, немає, хоча, цілком можливо, саме так могла б виглядати модель преміального бренду, створена за зразком Hyundai Veloster.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти