Tesla Model Y представили у вигляді хардкорного позашляховика

Електричний кросовер Tesla Model Y не розрахований на бездоріжжя, але чому б не уявити таку модель у вигляді хардкорного позашляховика?

Самою останньою новинкою Tesla став компактний кросовер Model Y, створений на базі седана Tesla Model 3. Для моделі доступні салон з трьома рядами сидінь, варіанти Long Range і Performance, повний привід і з 2021 року базова комплектація за $ 39 000. Але ось позашляхового варіанту не обіцяно.

Але дизайнерам Motor1.com це не завадило уявити собі позашляховий варіант Model Y, здатний стати конкурентом для Kia Soul X-Line, Ford Focus Active, Mazda CX-30, Toyota RAV4 Adventure – взагалі цей список можна продовжувати довго.

Так, Tesla не зможе нав’язати на бездоріжжі боротьбу моделям Jeep, але все ж електромобіль здатний на пересіченій місцевості на багато що. Особливо з обвісом з незабарвленого пластика по периметру кузова і збільшеним дорожнім просвітом.

Але “позашляхова” адаптація зовсім не означає збільшення запасу ходу. Standard Range проїде на одному заряді до 370 кілометрів, маючи можливість розганятися 0-100 км/год за 5,9 секунди, а Long Range може пройти до 482 кілометрів з розгінною динамікою з місця до 100 км/год за 5,5 секунди. Ну а флагман – версія Performance – має автономність в 450 кілометрів і здатність розганятися до 100 км/год за 4,8 секунди.

На жаль, представлена ​​тут версія – не більше ніж дизайнерська фантазія. У 2020 році почнуться продажі Tesla Model Y, але в звичайних версіях, що відрізняються лише ємністю батарей.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти