До «сотні» за 4 секунди: в США розробили неймовірно швидкий седан (фото)

Новинку каліфорнійського стартапа офіційно представлять на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Для компанії Karma Automotive участь в найбільшому автосалоні буде першим за її історію. На мотор-шоу в Лос-Анджелесі вона планує привезти електричне купе SC2 і «заряджений» седан Revero GTS.

Поки що Karma Automotive представила тільки тизер своєї майбутньої новинки – SC2. Це буде купе зі зрушено до задньої частини авто кабіною, камерами замість звичайних бічних дзеркал і дверима в стилі «крило чайки». Автомобіль буде повністю електричним. Новинка базуватиметься на представленому раніше концепті SC1 Vision, який дебютував на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч.

Якщо говорити про другий автомобіль Karma Automotive, який буде показаний на автосалоні в Лос-Анджелесі, то ним стане «заряджений» варіант гібридного седана Revero GTS. При цьому стандартна версія авто має в своєму оснащенні 1,5-літровий турбований двигун від моделі BMW i8 і тягову батарею на 28 кіловат-годин. Підсумкова потужність гібрида досягає 535 к.с. До швидкості 97 км / год автомобіль розганяється за 4,5 секунди, при цьому версія GTS зможе це зробити за 4 секунди.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти