Кросовер Chery Tiggo 7 дебютував в Україні

Сьогодні, 10 лютого 2018 року, в 7 українських містах відбулись офіційні презентації китайської новинки – кроссовера Chery Tiggo 7, четвертого в лінійці SUV бренду. Ціна стартує від $16 600. Про це повідомляє ТОВ “Сі Ей Автомотів”, офіційний дистриб’ютор Chery в Україні.

Кліренс новинки становить 210 мм. Автомобіль оснащений бензиновим 1,5-літровим 152-сильним турбомотором, який поєднується з механічною 6-ступінчастою коробкою передач.

У базову комплектацію увійшли системи контролю та безпеки ННС, ЕВА, ABS, TSC, функція запуску двигуна без ключа і інші. У салоні – 9-дюймовий тачскрін з Bluetooth інтерфейсом.

Автомобіль побудований на новій покращеній платформи Т1Х і отримав передові характеристики: пом’якшену підвіску, знижений рівень шуму, поліпшену маневреність і комфорт при водінні, сучасну інформаційно-розважальну систему.

TIGGO 7 пропонується в трьох комплектаціях: початкової Comfort і двох Luxury. 6-ступінчаста автоматична трансмісія DCT входить до топового пакету оснащення.

Доступні варіанти з легкосплавними дисками R19, панорамним дахом, камерою кругового огляду, датчиком тиску в шинах, 6-діапазонним електричним регулюванням водійського крісла, дзеркалами заднього виду з електроприводом, накладними порогами з LED-підсвіткою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти