Citroen представила новий компактний кросовер

Компанія Citroen представила компактний кросовер C5 Aircross, призначений для європейського ринку. Офіційний дебют моделі призначений на 24 травня.

За попередніми даними, європейська версія Citroen C5 Aircross буде відрізнятися від моделі, що продається в Китаї, новою моторною гамою, що складається з декількох турбодизельних двигунів: 1,6-літрового 100-сильного BlueHDi, 120-сильного мотора, а також двох BlueHDi 2,0, потужністю 150 і 180 кінських сил. Всі силові агрегати працюють в тандемі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка передає крутний момент виключно на передню вісь.

Як відзначили представники компанії, планується випуск гібридної системи, що складається з 1,6-літрового 200-сильного мотора і електродвигуна, які в сумі дадуть 300 кінських сил.

Що стосується технологічного оснащення, модель отримає вельми великий комплект, який включає в себе адаптивну підвіску, мультимедійну систему з сенсорним дисплеєм, повністю цифрову приладову панель, круїз-контроль, система екстреного гальмування та інше.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти