Фотографії нового Rolls-Royce Ghost вперше потрапили в Мережу

Нове покоління розкішного седана Rolls-Royce Ghost, нарешті, розсекречено. Перші шпигунські фотографії автомобіля, що транспортується на тягачі в Німеччині, опублікувало британське видання Autocar.

Судячи по знімках, лицьова частина «Примари» збереже впізнаваний образ з масивною решыткою радіатора і вузькими фарами. Основні зміни відбудуться ззаду, бо навіть крізь камуфляж можна помітити новий задній бампер і видозмінені ліхтарі.

В основу Rolls-Royce Ghost наступного покоління ляже новітня алюмінієва архітектура, яка вже використовується на актуальних версіях Phantom і Cullinan. До істотних втрат у вазі це не призведе, а, ось, до своєрідної «технологічної революції» в оснащенні – цілком.

Технічні характеристики новинки поки невідомі. Передбачається, що під капотом залишать нинішній 6,6-літровий двигун V12, який, не втративши в потужності, може стати більш економічним.

Серійне виробництво нового Rolls-Royce Ghost налагодять на заводі в Гудвуді, а основними конкурентами на ринку вже за традицією стануть Mercedes-Maybach S 600 і Bentley Flying Spur.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти