Audi покаже електромобіль майбутнього

Audi старанно працює над своєю електричною лінійкою, і автосалон в китайському Шанхаї одне з кращих місць, щоб продемонструвати електромобілі, включаючи новий концепт AI: ME. Світова прем’єра AI: ME відбудеться саме в Шанхаї – автомобіль повинен продемонструвати, якою буде майбутня компактна модель Audi, пише ельАВТО.

Він обладнаний системою автономного управління 4-го рівня, а дизайн інтер’єру описується як «місткий і футуристичний» з широким спектром високотехнологічних функцій.

Якщо AI: ME лише концепт, то ще одна новинка для Китаю Q2L E-Tron – це вже серійна версія. Маленький електричний кросовер отримає електричний мотор на 134 конячок і 290 Нм крутного моменту, а його 38 кВт батареї повинно вистачити для поїздки тривалістю до 265 кілометрів.

Q2L E-Tron є на 33 мм довшим ніж Q2, а його загальна довжина складає 4 224 мм, що дозволить збільшити простір для ніг задніх пасажирів. Це стандартна практика для ринку Піднебесної, де майже кожен виробник продає саме довгі L-версії.

Логічно, що збирати його будуть в Китаї і тільки для Китаю. Нарешті, ще однією прем’єрою Audi в Шанхаї для місцевого ринку стане друге покоління Q3. Преміальний кросовер також збиратимуть в Китаї для місцевого ринку, а під капотом моделі розташуються три 4-циліндрових двигуна потужністю від 148 до 217 конячок.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти