Нова “Копійка”: перші деталі і фото без маскування популярної моделі

Зовсім скоро BMW має презентувати нове покоління своєї «Копійки», яка змінить задньопривідну платформу на передньопривідну і відправить в історію індекс M140i, повернувши позначення M135i.

Про це говорить фотографія, на якій автомобіль, а точніше його задня частина, вперше відображена без будь-якого камуфляжу. На кришці багажника красується індекс M135i. Відмова від «старшого» індексу, судячи з усього, обумовлений даунсайзінгом силової установки, адже нинішній M140i використовує 6-циліндричну рядну «шістку», а ось новий M135i отримає дволітровий агрегат. Вся справа, знову ж таки, в передньопривідній архітектурі.

Під капотом такої модифікації виявиться 302-сильний турбомотор, який дебютував на кросовері BMW X2 M35i. Двигун буде пов’язаний з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і, звичайно, повним приводом. «Паркетник» з таким двигуном розганяється до 100 км/год за 4,9 с., Але хетчбек повинен бути швидше. Варто орієнтуватися на Mercedes-AMG A35, який виконує цю вправу за 4,7 с. Баварці, як мінімум, не повинні поступитися в цьому показнику.

Якщо говорити про зовнішність BMW 1 серії, то ліхтарі хоч і не вибиваються своїм оформленням із загальної баварської канви, все ж у хетчбека власні, а ось фари начебто повністю повторюють саме X2. Зате решітка радіатора своїм оформлення вже відсилає до спорт-седана BMW M340i. До слова, у молодших версій хетчбека цей елемент виявиться простіше.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти