Kia вперше показала новий кросовер Seltos на відео

Компанія KIA продовжує підігрівати інтерес до своєї нової глобальної моделі – компактного кросоверу Seltos. На цей раз в Мережі з’явився короткий відеоролик, що розкриває деякі риси зовнішності новинки. Світова прем’єра паркетника відбудеться 20 червня на спеціальному заході південнокорейської марки.

Незважаючи на досить короткий хронометраж відео (всього 15 секунд), на ньому можна побачити ряд цікавих деталей екстер’єру KIA Seltos: головну оптику, світлодіодні задні ліхтарі, колісні диски і радіаторну решітку.

Інтер’єр на цей раз не показали, але деяке уявлення про нього, судячи з раніше опублікованих тізерних зображень, скласти можна. Передбачається, що оздоблення кросовера порадує сучасним мультимедійним комплексом з сенсорним дисплеєм, цифровою «приборкою», спортивним рульовим колесом і амбієнтної LED-підсвіткою салону Kia Sound Mood Lighting.

У США KIA Seltos, швидше за все, запропонують з двома бензиновими двигунами: 2,0-літровим 150-сильним “атмосферником” і 1,6-літровим турбомотором потужністю 204 к.с. Перший агрегат працюватиме в парі з шестиступінчастою “механікою” або “автоматом” того ж діапазону, а другий – тільки з семиступінчастим “роботом” з подвійним зчепленням.

Точна дата прем’єри кросовера як і раніше невідома. Імовірно, його покажуть публіці на спеціальному заході KIA 20 червня. Продажі в Південній Кореї та інших ринках почнуться в другому півріччі 2019 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти