Nissan показала на відео новий кросовер Ariya

Японський автовиробник в черговий раз дражнить публіку тизером свого нового електричного кросовера напередодні дебюту моделі. Нагадаємо, що офіційна презентація моделі повинна відбутися вже 15 липня 2020 року.

У новому тізері Nissan демонструє серійний логотип Ariya, який не надто відрізняється від шильдика концепту. Автомобіль в останньому відеотизері також має золотистий відтінок, який ми бачили на попередньому тизері, опублікованому минулого тижня.

Nissan також показує просту конфігурацію фар Ariya, яка імітує концепцію, але з очевидними змінами для серійної моделі. Світлодіод, який проходить через задні двері, повинен з’явитися і на серійній моделі, як видно на тизері.

Цікаво, що на тизері також вперше дебютує емблема Nissan e-4ORCE. Японська марка підтвердила, що дводвигунова установка дебютує на Ariya, забезпечуючи середньорозмірному кросоверу повний привід.

Нагадаємо, що презентація нового Nissan Ariya відбудеться 15 липня в режимі онлайн. Тоді ж ми і дізнаємося про всі технічні подробиці про моделі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти