5 іномарок, ремонт яких стане причиною справжнього розорення (ФОТО)

Вибір автомобіля – це завжди дуже важливе заняття, в якому слід спиратися не тільки на свої бажання, можливості і потреби, а й на знання щодо експлуатаційних особливостей тієї чи іншої машини. В першу чергу це стосується питань ремонту, адже лагодження деяких сталевих «жеребців» може стати тим ще заняттям і принести автомобілісту суцільне розчарування і збитки.

1. Porsche Cayenne

Крім жартів, але цей автомобіль дійсно дуже хороший в усіх відношеннях. У цього виробника вийшло зробити добротну конструкцію і збірку. При цьому машина далеко не найдешевша. Особливо, коли мова заходить про ремонт. У випадку з найбільш драматичними сценаріями поломки затрати можуть бути такими, що краще просто купити нове авто. Слабким місцем Porsche Cayenne залишається система вентиляції картерних газів і камера згоряння.

2. Mercedes-Benz S600

Попри всі жахливі історіям цей автомобіль все-таки не такий страшний, як кажуть в народі. Але, як і слід було очікувати, є нюанси. Ранні версії цього авто іржавіють, причому швидко і сильно. Старих силових агрегатів також на Mercedes-Benz S600 також вкрай низьких ресурс роботи. Автомобіль можна без докорів сумління називати примхливою ​. Чи варто цього пропонований в Mercedes-Benz S600 комфорт?

3. BMW 7 Series та 5 Series

Кращий седан, або у всякому разі один з кращих на ринку. Незважаючи на надійність, в «баварця» все-таки є чому ламатися. Гірше того, деякі проблемні пункти можуть сильно здивувати. Наприклад, рульова рейка. Її заміна буде коштувати дуже недешево. Цікаво, що ціни в вітчизняних салонах в 3-6 разів вище на подібний ремонт, ніж за кордоном.

4. Maserati Quattroporte

Кажуть, що італійський автомобіль вибирають серцем, а не калькулятором. Ось тільки цей «італієць» може гарненького вдарити по гаманцю свого господаря саме цим самим «калькулятором». Самим проблемним місцем автомобіля і за ймовірністю поломки, і за вартістю ремонту залишається коробка передач. Але тільки якщо вона механічна, а не автоматична.

5. Range Rover

В цілому дуже надійний автомобіль. Проблем з коробкою, на відміну від згаданого вище, у нього майже немає. Зате підвищеної уваги вимагає підвіска. Кришталевою її назвати не вийде, а ось «золотою» називати можна точно. Ремонт тільки її однієї принесе господареві солідні витрати.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти