Українські військові знайшли нове застосування армійському КрАЗу (ФОТО)

Командно-штабна машина на шасі КрАЗ-5233НЕ (4х4) призначена для монтажу функціональної апаратури та забезпечення життєдіяльності особового складу машин управління.

До складу спецмашини входять: автомобільне повнопривідне шасі КрАЗ-5233НЕ колісної формули 4х4 з контейнером універсальним низькогабаритним (КУНГ), обладнаним засобами життєзабезпечення: фільтровентиляції, обігріву, кондиціонування, системою освітлення і світломаскування, засобами гасіння пожежі, а також майданчиком із дизель-генераторною установкою і контейнером з двома додатковими генераторами.

Всюдихідне шасі КрАЗ-5233НЕ має стандартну комплектацію. Оригінальність шасі в тому, що освітлення, вентиляція та обігрів здійснюватимуться від генератора ходового двигуна автомобіля потужністю 2 кВт.

Командно-штабна машина по суті є робочим приміщенням для особового складу, в якому і в КУНГ, і в кабіні розміститься функціональна апаратура.

Випробування нової спецтехніки відбуватиметься в реальних умовах експлуатації, в одній з військових частин, після чого машину буде прийнято на озброєння.

Джерело: auto-motive.info

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти