Збройні Сили отримали нові всюдихідні вантажівки вітчизняного виробництва (ФОТО)

Чергова партія всюдихідних вантажівок «Богдан 63172», які виготовлені для Збройних Сил України проходить випробування перед передачею замовнику. Про це повідомили у прес-службі корпорації «Богдан».

Після складання нової партії автомобілів, їх перевіряють спочатку в рамках заводських випробувань, коли нові машини проходять випробування та обкатку. І лише потім підходить черга приймально-здавальних випробувань під контролем Представництва замовника – військових спеціалістів.

На цьому етапі перевіряється працездатність всіх вузлів та механізмів майбутнього військового автомобіля. Керовані водіями-випробовувачами, машини проходять трек, який дозволяє повністю переконатися як у якості роботи усіх елементів вантажівки, так і у готовності виробу у цілому.

Нагадаємо, що з початком виконання Державного оборонного замовлення, ДП «Автоскладальний завод N 2» АТ АК «Богдан Моторс» запровадив програму 5-ступеневого контролю якості військових автомобілів на всіх етапах: виробництво, випробування, спільне вдосконалення з Міноборони, навчання і сервісне обслуговування.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти