Списані армійські «Гелендвагени» отримали друге життя (ФОТО)

Американська фірма Legacy Overland вирішила подарувати друге життя списаним Mercedes-Benz G-Wagen 250 GD.

Не секрет, що багато любителів «офф-роуда» дуже люблять цей автомобіль за неперевершені позашляхові якості та фантастичну надійність. Значна частина цих машин списується з армій різних країн, і, якщо пощастить, їх можна купити. Правда, як продукція військового призначення Mercedes-Benz G-Wagen 250 GD підпадає під ряд обмежень.

Але на США обмеження не поширюються, і проблем в галузі придбання цього позашляховика на території США немає. Машину потрібно тільки злегка довести «до розуму», і вона прослужить власнику ще довгі роки.

Фірма Legacy Overland давно займається реставрацією позашляховиків і має не тільки досить солідний досвід, але і чітке розуміння того, як саме має виглядати доведений до розуму автомобіль. Mercedes-Benz G-Wagen 250 GD 1990 року випуску піддався серйозній переробці. В процесі тюнінгу частина вузлів і деталей була оцинкована, підвіска і рульове – доопрацьовані, а кузов – посилений кліткою безпеки.

Також машина обзавелася новим тканинним верхом, шкіряним оздобленням сидінь, кенгурятником, світлодіодною світлотехнікою, сталевим захистом двигуна, шноркелем, аудіосистемою Pioneer і позашляховою гумою Cooper Discover розмірністю 315/75 R16. П’ятициліндровий 2,5-літровий атмосферний дизель потужністю 92 к.с. і 5-ступінчасту механічну коробку американці чіпати не стали, так як, на їхню думку, мотор і коробка «безсмертні» і поліпшень не потребують.

Джерело mmr
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти