Розсекречена зовнішність нового Volkswagen Passat (фото)

У Мережу злили фотографії седана нового покоління

На моторшоу в Детройті компанія Volkswagen представить американський варіант седана Passat нового покоління. У Мережу вже злили перші офіційні фотографії моделі.

Як повідомляє сайт Carscoops, знімки «Пасату» вперше з’явилися на сайті Wheelsage – великій базі автомобільних фотографій, куди зображення додаються самими користувачами. В даний час картинки седана нового покоління вже видалені, але портал Carscoops встиг зробити копії.

Американський варіант «Пасату» відрізняється від автомобілів, які продаються на інших ринках. Наприклад, модель доступна тільки у вигляді седана (хоча в Європі вона може бути ще й універсалом) і все ще не переведена на модульну платформу MQB. Машина використовує «візок» PQ46 і навіть після зміни покоління як і раніше буде базуватися на ній же.

Зовнішність «Пасату» змінилася не сильно: у компанії збільшили решітку радіатора, допрацювали фари і ліхтарі, а також змінили форму третього віконця в районі задньої стійки. На фотографіях показано модифікація R-Line з більш агресивним обвісом і невеликим заднім спойлером на кромці багажника. Також ззаду зникла хромована смуга і з’явилася велика напис «Passat» під емблемою марки.

Для моделі колишньою залишилася і силова установка. Для седана як і раніше буде доступна тільки 2,0-літрова «турбочетвірка» потужністю 176 сил і 250 Нм моменту. Через відмову від переходу на модульну архітектуру MQB у Passat НЕ буде гібридних модифікацій і навіть цифровий приладової панелі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти