Представлений великий семимісний кросовер Cadillac XT6

У марки з'явився новий флагман кроссоверної лінійки

Американський бренд Cadillac представив в Детройті нову модель – XT6. Він являє собою семимісний кросовер розміром з Audi Q7.

Новий кросовер – перший відступ від дизайнерського стилю марки, створеного двадцять років тому під керівництвом Кіпа Васенко: замість вертикальних фар тепер горизонтальні світлодіодні прожектори. Хоча вертикальна оптика збереглася – у вигляді ходових вогнів з вбудованими «протитуманками».

Cadillac XT6 – дійсно великий автомобіль: від бампера до бампера у нього 5050 міліметрів. Тобто в довжину він майже на 20 сантиметрів більше, ніж Toyota Highlander, і приблизно відповідає Audi Q7 або Volkswagen Teramont.

Технічно новинку можна вважати подовженою версією паркетника Cadillac XT5: в основі XT6 лежить та ж платформа C1XX, але зі збільшеною до 2863 міліметрів колісною базою. Двигун встановлений поперечно. Опціонально доступна система підключення задніх коліс фірми GKN. Передня підвіска виконана на стійках Макферсон, ззаду – багатоважільна схема.

Двигун той же, що і на XT5: це атмосферник V6 3.6 моделі LGX потужністю 314 сил c системою відключення двох циліндрів. А ось трансмісія інша: це дев’ятиступеневий «автомат» GM Hydramatic.

Версія Sport отримає нові бампера, більш гострі настройки підвіски і рульового механізму, а всередині – вставки «під вуглепластик»

Судячи з нечисленним фотографій інтер’єру, всередині новинка також в основному повторює молодшу модель XT5. Але є і відмінності – наприклад, шайба управління мультимедіа-системою на центральному тунелі.

Обсяг багажника – всього 356 літрів, але якщо скласти третій ряд сидінь, то для поклажі утворюється відсік об’ємом 1220 літрів. А при складеному другому ряді обсяг досягне 2228 літрів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти