Renault оновила сітікар Twingo (фото)

Модель трохи змінилася зовні і отримала нові можливості персоналізації, пише ТМ.

Компанія Renault представила оновлений сітікар Twingo. Модель отримала змінену зовнішність, С-подібні денні ходові вогні з інтегрованими поворотниками, три рівні оснащення і нові можливості персоналізації.

Оновлений Renault Twingo можна упізнат за зміненим переднім бампером, решіткою радіатора, світлотехнікою і хромованим декором в старших комплектаціях. На задньому бампері сітікара також з’явилося декоративне оздоблення, а малюнок ліхтарів дублює C-подібну форму ДХВ в фарах. Крім того, Twingo отримав занижену на 10 міліметрів підвіску, а повітроводи для охолодження двигуна тепер присутні у всіх версіях.

Гамма двигунів оновленого Twingo складається з літрового «атмосферника» SCe 75 (65 або 75 сил, 92 Нм моменту) і 0,9-літрового турбомотора TCe 95 (135 Нм). Молодший може бути поєднаний з п’ятиступінчастою “механікою”, а старший – шестиступінчастим «роботом» EDC. Також машини з турбомотором комплектуються новою вихлопною системою.

У список оснащення оновленого Renault Twingo увійшла мультимедійна система Easy Link з семидюймовим дисплеєм, два USB-порти. Крім того, покупці можуть вибрати дизайн рукоятки КПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти