Aston Martin створив особливий DBS Superleggera в честь годинників TAG Heuer (фото)

Автовиробник Aston Martin і годинна фірма TAG Heuer представили спільний проект на базі купе DBS Superleggera, яке отримало спецверсію.

Преміальні автомобілі і дорогі годинники належать до одного сегмента ринку, тому не дивно, що бренди Aston Martin почали співпрацю TAG Heuer. Спочатку гоночне купе Vantage GTE отримало брендинг швейцарської годинникової компанії, а зараз випущена лімітована серія DBS Superleggera в честь годинників TAG Heuer.

Повне ім’я новинки Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition. За настільки довгою назвою ховається купе в кольорі Monaco Black з карбоновими аеродинамічними елементами. Всього буде зроблено 50 таких спорткарів.

Природно, що без інших змін не обійшлося, але всі доопрацювання – стилістичні. До них відносяться червоні гальмівні супорти, червоний декор покришок Pirelli Color Edition і червона прострочка оббивки сидінь, виконана з поєднання чорної алькантари і шкіри. Крім того, на передніх крилах розміщені червоні логотипи TAG Heuer і вони ж вишиті на спинках передніх крісел.

Технічно DBS Superleggera не змінилася. Машина як і раніше оснащується 5,2-літровим турбованим V12 потужністю 715 к.с. Цього достатньо, щоб розігнати задньопривідну двухдверку з місця до 100 км/год за 3,4 секунди і до максимальної швидкості 340 км/год.

Вартість спецверсії не названа. Очевидно, що спільний продукт Aston Martin і TAG Heuer буде коштувати дорожче $ 300 000 за базовий DBS Superleggera в США. Хоча б тому, що разом з машиною покупець отримає ексклюзивний годинник.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти