Гіперкар Bugatti Divo, який ще не побудований, вже розпродали за чверть мільярда гривень

Мюнхенський дилер DI Automobile виставив на продаж гіперкар Bugatti Divo – точніше не за «живий» автомобіль, а місце в черзі на його будівництво. Оголошення з’явилося на сайті Mobile.

За місце в черзі і сам автомобіль доведеться заплатити в цілому 7 913 500 євро (більше 250 млн гривень). Таким чином дилер заробить на Bugatti Divo майже три мільйони євро – ціни на гіперкар починалися від п’яти мільйонів євро. Всього буде побудовано 40 екземплярів моделі. Всі вони розпродані за попередніми заявками.

Примірник Divo, виставлений на продаж, надійде у виробництво до кінця року – очікується, що він буде готовий 28 грудня. Автомобіль був замовлений в чорному кольорі і з салоном з алькантари.

Divo – це екстремальний варіант «Широна». У моделі інша зовнішність, переналаштована підвіска і розвинене аеродинамічні крила, яке генерує до 456 кілограмів притискної сили – на 90 кілограмів більше, ніж Chiron. Важить Divo на 35 кілограмів менше «Широна».

Гіперкар оснащується тим же 1500-сильним двигуном 8.0 W16 з чотирма турбонагнітачами і роботизованою коробкою передач. «Сотню» машина набирає за 2,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена на 380 кілометрах в годину.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти