Skoda Kamiq 2020: опубліковано живі фото нового міського кросовера для Європи

Незважаючи на що стартувала тизерна кампанія, Skoda Kamiq 2020 додатково позує фотошпигунам. Ну і добре, правда?

Поговоримо про новий кросовер Skoda Kamiq 2020. І про Женевський автосалон, до речі, теж. Ці дві половинки автомобільної радості зустрінуться в березні. Чекати залишилося недовго, але ви вже отримуєте винагороду за терпіння.

Йдеться про живі фото Skoda Kamiq, які опинилися в розпорядженні чеського ресурсу Novinky. У компанії, безумовно, поспішають. Дебют новинки наближається, але дорожні випробування ще не завершені.

skoda kamiq 2020

Радує, що прототип майже не покритий камуфляжем. З іншого боку, ми не бачимо майже нічого спільного з опублікованими раніше офіційними скетчами. Конкретна Skoda Kamiq використовує велику кількість деталей від інших автомобілів, це трохи збиває з пантелику.

skoda kamiq 2020

Наприклад, задні ліхтарі у серійної моделі будуть абсолютно іншими, в стилі Skoda Scala. Предняя ж частина натякає на дворівневу оптику, що вже хоч якось в’яжеться з офіційними зображеннями.

skoda kamiq 2020

Тестові прототипи Skoda Kamiq 2020 вже не вперше трапляються фотошпигунам. Правда, тепер, як ви могли помітити, автомобіль синій. Або золотий? Жарт. Головне, щоб до старту заходу в Женеві все було готово. Але ми в цьому якось не сумніваємося.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти