Volkswagen розсекретив свій найпотужніший кросовер T-Roc R

Компанія Volkswagen показала «заряджену» R-версію компактного кросовера T-Roc з 300-сильним двигуном на перших офіційних фотографіях. Публічна прем’єра новинки відбудеться в березні на міжнародному автосалоні в Женеві.

Головним «предметом гордості» спорт-кросу, безумовно, став 2,0-літровий турбомотор, форсований до 300 кінських сил і 400 Нм крутного моменту. Працюючи в парі з перенастроєним 7-ступінчастим “роботом” DSG і повним приводом 4Motion, першу «сотню» км/год він набирає всього за 4,9 секунди. Максимальна швидкість, при цьому, обмежена на позначці 250 км/год.

Керованість і пасивну безпеку (в т. ч. хороше зчеплення з дорогою) забезпечують модернізована адаптивна підвіска, посилені гальма і низькопрофільна спортивна гума (конкретний виробник не розкривається).

Зовні новий Volkswagen T-Roc R можна дізнатися за логотипом з літерою «R», видозміненою радіаторною решыткою, переднім бампером з масивним повітрозабірником, спойлером на кришці багажника і двома здвоєнима патрубками вихлопної системи.

Терміни старту продажів поки невідомі. По всій видимості, їх оголосять безпосередньо на презентації в Женеві.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти