З’явилися перші зображення нового кросовера на базі Ford Fiesta

Компанія Ford готує до прем’єри новий компактний кросовер на базі хетчбека Fiesta. Новинка займе місце застарілої і відверто провальною моделі EcoSport. Дорожні випробування паркетника вже почалися, а видання Indianautosblog опублікувало його перше рендерне зображення.

Очікується, що Fiesta SUV позбавлять від всіх недоліків EcoSport, який так і не став популярним в Європі. Уже відомо, що, незважаючи на компактні габарити, крос отримає просторий салон і місткий багажник.

Як випливає з недавно опублікованих шпигунських знімків, Ford планує створити самий практичний кросовер в лінійці: високий, зі значним дорожнім просвітом, великими колесами і рейлінгами на даху. Не виключено, що вже в найближчому майбутньому він зможе встати в один ряд з Hyundai Creta, KIA Sportage і іншими популярними «корейцями».

За попередніми даними, Ford Fiesta SUV оснастять 1,0-літровою бензиновою «турботрійкою» EcoBoost і 1,5-літровою дизельною «турбочетвіркою», проте «базовим» агрегатом, швидше за все, стане бензиновий атмосферний двигун. У лінійці трансмісій обійдеться без сюрпризів: шестиступінчаста “механіка” і шестиступінчастий «автомат». Повний привід запропонують тільки в топових комплектаціях, або за додаткову плату.

Ціни на новинку, само собою, поки невідомі. Можна припустити, що вони будуть порівнянні конкурентам Nissan Juke, Renault Captur і Skoda Kamiq, доступними приблизно за 16 тисяч євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти