Названо вживані автомобілі до десяти тисяч доларів, які не можна купувати (Фото)

Десять тисяч доларів за автомобіль – це сума, володіючи якою, ви зможете вибирати з великого асортименту машин. Варіантів за ці гроші чимало. Володіючи таким величезним вибором, ви часом не можете визначитися. У цій статті розглянемо кілька моделей, які точно купувати не варто, якщо у вас в розпорядженні максимум 10 000 доларів. Наші висновки базуються на відгуках автомобілістів і думці автоекспертів.

Audi Q7

Першим старим автомобілем, до якого варто ставитися з побоюванням, є Audi Q7. Цей величезний кросовер з 350-сильним мотором об’ємом 4,2 літра можна купити за 10 000 доларів. Але це буде машина першого покоління, приблизно 2006 року випуску і з пробігом за 300 000 кілометрів. Audi Q7 – це одна з тих сирен, що заманюють моряків своєю красою на мілини та скелі. Якщо спокуситися на всю цю розкіш, забувши при цьому про вартість ремонту і утримання, ваш сімейний бюджет гарантовано сяде на мілину.

Volkswagen Touareg

Ще один представник німецьких преміум-кросоверів – Volkswagen Touareg. Моделі перших років випуску зараз коштують дуже дешево. Такий низький цінник на них не просто так – у них дуже дорогий ремонт двигуна, пневматичної підвіски і трансмісії. Touareg з пробігом за 300 000 кілометрів потребує навіть не ремонту, а, радше, масштабного відновлення, і коштувати це буде дуже й дуже дорого.

BMW X5

«Ікс 5» – легендарний автомобіль, і долучитися до цієї легенди хочуть багато автомобілістів. BMW X5 – розкішний, динамічний і комфортний автомобіль, але це вже не стосується машин першого покоління. За майже 20 років експлуатації від надійності і комфорту не залишилося й сліду. Численні попередні власники машини замінили всі оригінальні деталі на їхні китайські аналоги, адже оригінальні запчастини коштують неймовірно дорого.

Варто відзначити, що ціни вказані актуальні для європейського ринку.

Джерело: MMR

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти