Toyota представила потужну новинку на базі RAV4 (фото)

На автосалоні в Гуанчжоу Toyota представила новий кросовер Wildlander, побудований на базі моделі RAV4 п’ятого покоління.

Кросовер Toyota Wildlander розробили спеціально для китайського ринку, а виробляти її будуть на спільному підприємстві GAC-Toyota в Гуанчжоу. Новинку можна назвати модифікованою версією RAV4 п’ятої генерації. Ці моделі багато в чому уніфіковані, але у новинки буде оригінальне оформлення передньої та задньої частин.

Оригінальними деталями екстер’єру щодо RAV4 у Wildlander є передній і задній бампери, фари і ліхтарі, інші штамповані панелі передніх і задніх крил. За рахунок перероблених бамперів Wildlander довше RAV4 на 65 мм, що стосується інших габаритів, то машини ідентичні: ширина – 1855 мм, висота – 1680 мм, колісна база – 2690 мм.

Лінійка моторів Wildlander включатиме дві силові установки – це 171-сильний 2,0-літровий бензиновий мотор M20C, що працюватиме з варіатором, а також гібридна система THS II з 2,5-літровим бензиновим мотором A25B-FXS двома електродвигунами і варіатором E-CVT. Гібридна силова установка має загальну потужність 222 к.с. і витрачає в змішаному циклі всього 4,6 л/100 км.

Базова версія буде пропонуватися з переднім або повним приводом, а гібридна – виключно з системою повного приводу E-Four. Продажі новинки в Китаї розпочнуться через кілька місяців.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти