Chery представила оновлений Tiggo 7 (фото)

Під час автосалону в Гуанчжоу компанія Chery представила нове покоління кросовера Tiggo 7.

Нагадаємо, що кросовер Chery Tiggo 7 першої генерації з’явився в Китаї в 2016 році і до приходу Tiggo 8 він був флагманом бренду. Пізніше попит на Tiggo 7 почав падати і кросовер отримав оновлення й назву Tiggo 7 Fly.

Під час виставки в Гуанчжоу була представлена ​​передсерійна модель під назвою Tiggo 7 Teaser Car.

Автомобіль отримав повністю новий дизайн і оригінальний кузов. Спереду з’явилася нова решітка радіатора з вкрай цікавим візерунком і фари з розташованими під ними смужками денних ходових вогнів. Ззаду ж чітко простежуються риси флагманського Tiggo 8, на що вказує поява світлодіодної смужки, що з’єднує ліхтарі. Кросовер дещо додав у габаритах: довжина, ширина і висота новинки становить 4500, 1842 і 1746 мм відповідно при довжині колісної бази 2670 мм.

Інтер’єр також піддався глибокій модернізації. Увагу привертає віртуальна приладова панель і збільшений екран інформаційно-розважальної системи.

За попередньою інформацією, на китайському ринку Chery Tiggo 7 буде пропонуватися з турбованим 1,5-літровим SQRE4T15C з віддачею 156 к.с. і обертовим моментом 230 Нм, а також турбодвигуном  SQRF4J16 1,6 TGDI сімейства Acteco потужністю 197 к.с. і 290 Нм. Агрегат SQRF4J16 1,6 TGDI буде працювати з 7-ступінчастою роботизованою коробкою Getrag (7DCT). Привід безальтернативно передній. Також можлива поява «м’якого» гібрида і 2,0-літрового турбомотора.

Продажі Chery Tiggo 7 другого покоління почнуться в Китаї в 2020 році. Даних про появу кросовера в Україні не надходило.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти