Suzuki виводить на ринок новий кросовер за $12 тисяч (фото)

Компанія Suzuki розпочала прийом заявок на кросовер Hustler другого покоління. Нагадаємо, випуск моделі першої генерації почався в кінці 2013 року.

Прототип другого покоління Hustler був представлений в рамках Токійського мотор-шоу. Кузов авто помітно змінився. Зовнішність машини стала ще більш «квадратною», також з’явилось додаткове третє бічне віконце.

Габарити Hustler: довжина – 3 395 мм, ширина – 1 475 мм, висота – 1 680 мм (без урахування рейлингів), відстань між осями – 2 460 мм, кліренс – 180 мм. Таким чином, габарити авто трохи збільшилися, що забезпечило більшу зручність для пасажирів заднього ряду.

Салон «малюка» повністю переробили: «приборка» з 4,2-дюймовим дисплеєм, мультимедійний комплекс з екраном на 9 дюймів, мобільні сидіння другого ряду (за схемою 50:50). Також виробник подбав про практичність авто: тепер для обробки використовуються матеріали, стійкі до впливу бруду і води. Їх, як і гумовий настил на підлозі в багажнику, дуже зручно мити.

У моторну гамму Suzuki Hustler другого покоління входять два трьохциліндрових двигуна на 0,66 літра: один – атмосферний, інший – стурбований. Обидва силові агрегати доповнені 48-вольтовим стартер-генератором. В якості трансмісії для всіх модифікацій передбачений варіатор, привід – повний.

Вартість новинки в Японії – від 1 365 100 ієн, що в перерахунку за поточним курсом становить трохи більше 12 тисяч доларів. Старт продажів Suzuki Hustler на японському ринку відбудеться 20 січня 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти