Hyundai представила новий седан Sonata з витратою пального 4,5 л на 100 км (фото)

На автосалоні у Чикаго відбулася прем’єра гібридного Hyundai Sonata для ринку Північної Америки, який за паспортом витрачає 4,5 літра палива в змішаному циклі. Загальний запас ходу седана «на одному баку» становить 1 104 кілометри.

Під капотом Hyundai Sonata Hybrid розташовуються: мотор Smartstream G2.0 GDi HEV, тяговий електродвигун і АКПП без гідротрансформатора, але з системою Active Shift Control, що узгоджує оберти КПП і силової установки. Перший – 2,0-літровий «атмосферник» потужністю 152 кінських сили (188 Нм крутного моменту), а другий – електромотор з віддачею в 52 кінські сили (205 Нм крутного моменту). Сумарна потужність системи – 195 кінських сил.

Коефіцієнт аеродинамічного опору гібридної Hyundai Sonata становить 0,24. На даху є сонячна батарея Solar Roof, яка за 6 годин на парковці додасть кілька додаткових кілометрів пробігу. Для зниження опору седан обладнаний передніми і задніми дефлекторами коліс, переднім спойлером і спеціальними пластинами, що закривають днище. У циклі EPA витрата гібрида в місті склала 4,7-літра, а на шосе – 4,35 літра. Запас ходу на одному баку – 1 104 кілометри.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти