Найзагадковіший електрокросовер BMW вперше засвітився на фото

Флагманський електричний позашляховик компанії BMW вийшов на тести під палючим сонцем у Пісках Південної Африки. Компанія от-от переключиться на масові поставки електромобілів, які почнуться вже цього року з виходом на конвеєр нового iX3. Крім цього, на Женевському автосалоні дебютує електричний концепт-кар i4 в кузові гран-купе.

Автомобіль iNext стане флагманом компанії, коли його офіційно представлять у 2021 році. А зараз машину активно тестують і BMW не приховує цього, викотивши кілька високоякісних фотографій. Найімовірніше, в компанії вирішили зробити свої знімки машини в камуфляжі, доки до неї не добралися фотошпигуни. Машина вже пройшла активне тестування на Нюрбургринзі, обкатала полігон компанії Miramas у Франції, мерзла в снігах Швеції і зараз бореться з пісками Африки.

Компанія так старанно працює над цією машиною не просто так. На неї покладають дуже великі надії, і компанія справді намагається зробити світового лідера. Ці суворі умови також корисні для тестування акумулятора, електродвигунів та систем охолодження. По завершенні всіх цих випробувань, BMW iNext надійде у виробництво в 2021 році на заводі в Дингольфінгу в Німеччині.

Джерело АвтоЦентр
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти