Genesis представив новий седан G80 (фото)

Преміальний бренд Genesis представив седан G80 нового покоління. Презентація пройшла в онлайн- режимі. Новинка отримала абсолютно новий вигляд, а також три нових двигун та безліч нових технологій всередині.

Новий Genesis G80 запозичив ряд стилістичних рішень від кросовера Genesis GV80, представленого в січні. Можна відзначити здвоєну оптику і масивну решітку радіатора у формі щита. Єдина річ, яка відокремлює седан від кросовера спереду, це нижня частина бампера.

Новий G80 пропонує безкомпромісний стиль і практичність, отримавши найсучаснішу інтерпретацію класичного профілю седана з ідеальною пропорцією купе. Доповнюють образ 20-дюймові колісні диски.

У Genesis також відзначили, що приблизно 19% кузова – це алюміній, і це допомагає автомобілю важити на 110 кг менше, ніж його попередник. Крім того, що седан став легшим, тепер він більш комфортний, тому що має кращу звукоізоляцію.

Що стосується безпеки, новий G80 оснащується вдосконаленою системою Highway Driving Assist II, яка контролює рульове управління, прискорення і гальмування машини для підтримки швидкості, встановленої водієм, а також утримує автомобіль в центрі смуги руху і зберігає безпечну відстань від попереду їдучого транспортного засобу.

Покупцям запропонують лінійку моторів, що складається з трьох агрегатів: 2,5-літровий 4-циліндровий турбодвигун потужністю 305 к.с. (421 Нм), 3,5-літровий V6 з турбонаддуванням потужністю 380 к.с. (530 Нм), а також 2,2-літровий 4-циліндровий дизель, який розвиває 210 к.с. і 441 Нм крутного моменту. Усі агрегати поєднуються з восьмиступінчастою «автоматом».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти