Geely офіційно представила великий кросовер HaoYue (фото)

У вівторок, 28 квітня, відбулася офіційна презентація нового великого кросовера Geely HaoYue. Дилери в Китаї вже почали приймати попередні замовлення на новинку, яка стала найбільшим SUV бренду.

За розмірами HaoYue можна порівняти зі своїм головним конкурентом – японським кросовером Toyota Highlander. Довжина новинки становить 4 835 мм, ширина 1 900, а висота – 1 780 мм, а колісна база сягає 2 815 мм.

Кросовер, розрахований на 5, 6 або 7 посадочних місць. Автомобіль отримав оригінальну передню панель з великим сенсорним дисплеєм мультимедійного комплексу, повністю цифрову панель приладів і електронний селектор трансмісії.

Крім цього, кросовер отримав повністю світлодіодну оптику, обробку салону шкірою, камери кругового огляду з датчиками парковки, бездротову зарядку для гаджетів, адаптивний круїз-контроль, електропривід багажника і панорамний дах з люком.

У лінійку моторів HaoYue увійшли два турбодвигуна об’ємом 1,5 і 1,8 літра потужністю 177 і 184 к.с. відповідно. Перший з них розроблений спільно з Volvo, а в якості опції він може бути доповнений 48-вольтовим стартер-генератором. Привід – передній або повний.

Вартість новинки поки не розголошується.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти