Toyota Prius відзначає 20-річчя спеціальним виданням

Виробництво Toyota Prius 20th Anniversary Edition планується почати до липня.

Toyota Prius, запущена в грудні 1997 року, почала домінування марки над гібридним сегментом. Фактично, з того знаменного дня бренд продав понад 15 мільйонів гібридних автомобілів, заощадивши 120 мільйонів тонн CO2 в порівнянні з бензиновими аналогами. При цьому, згідно з аналітичними даними, Toyota продала 5 мільйонів одиниць гібридів за три роки — половину того, що було продано з 1997 по 2017 рік.

У Сполучених Штатах Prius був представлений в 2001 році. Щоб відсвяткувати своє 20-річчя в США, Toyota випускає версію 20th Anniversary Edition для гібридних автомобілів 2021 модельного року. Інформації про ювілейну версію Prius в даний час не так вже й багато, але відомо, що вона буде мати передньопривідну конфігурацію і буде постачатися у двох не ексклюзивних кольорах: Supersonic Red і Wind Chill Pearl – останній призначений для заміни нинішньої Blizzard Pearl, інакше White.

Що стосується внутрішньої палітри, CarsDirect повідомляє, що Toyota Prius 20th Anniversary Edition буде постачатися тільки з чорним салоном Softex. Природно, показники EPA для майбутнього варіанту поки не розголошуються.

За попередньою інформацією, виробництво цієї спеціальної версії Prius почнеться до липня, але не виключено, що воно буде відкладено через нинішню пандемію коронавірусу. Поки все, що нам потрібно зробити, це чекати офіційного оголошення Toyota.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти