Оновлений Jaguar XF Sportbrake знову помітили на тестах

Вперше з кінця минулого року компанія Jaguar випустила прототип свого майбутнього XF Sportbrake 2021 модельного року на тестування.

Британська компанія працює над фейсліфтингом для розкішного середньорозмірного седана Jaguar XF і універсала під назвою Sportbrake. Останній був помічений фотошпигуном на цьому тижні зі значними поліпшеннями. Щільний камуфляж не приховує нові фари і допрацьовані бампери та тонкі задні ліхтарі універсалу.

У той час як зовнішні зміни стилю досить незначні, велика модернізація очікується всередині. Як і XE, XF 2021 модельного року буде оснащений 12,3-дюймовим цифровим приладовим блоком, оновленою інформаційно-розважальною системою і другим сенсорним дисплеєм для доступу до системи клімат-контролю та регулювання сидінь з підігрівом і вентиляцією.

Очікується також нове рульове колесо і оновлена центральна консоль, в якій поворотна шайба перемикання передач може бути замінена більш традиційним перемикачем. Інші оновлення будуть включати матеріали вищої якості, новий розподільний пристрій і переглянуті варіанти обробки салону та оббивки.

Під капотом будуть встановлені більш екологічно чисті RDE2-сумісні дизельні двигуни, відповідні майбутнім світовим стандартам викидів. Поки невідомо, чи буде Jaguar пропонувати V6 з наддувом, оскільки двигун більше не доступний в останньому XE. За попередньою інформацією, XF може бути запропонований з новим м’яко-гібридним силовим агрегатом JLR на основі 3,0-літрового рядного шестициліндрового двигуна потужністю 395 к.с. і обертовим моментом 550 Нм, проте це малоймовірно через старішу архітектуру автомобіля.

Якщо виключити непередбачені затримки, викликані закриттям заводів через пандемію, оновлений Jaguar XF, як повідомляється, має дебютувати в другій половині цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти